Groententaart

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 200 gram trostomaten
  • 1 zappho

Zelf toevoegen
  • 1 gele paprika
  • 10 groene asperges
  • 2 takjes oregano
  • 2 takjes tijm
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 3 eieren
  • 1 rol deeg voor hartige taart (of bladerdeeg)


Groententaart van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Vet een taartvorm in met boter en bekleed de vorm met het deeg (of de bladerdeeg). Snijd de zappho in stukjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de trostomaten in partjes. Zet een grillpan op het vuur en rooster hierin de paprika, de zappho en de asperges. Rits de blaadjes van de oregano en van de tijm van de steeltjes en strooi dit met wat zout en peper over de groenten. Meng de groenten met wat olijfolie. Verdeel de geroosterde groenten en de trostomaat over de bakvorm. Klop de eieren los en meng dit met de geraspte Parmezaanse kaas. Schenk het eimengsel over de groenten. Zet de bakvorm in de oven en bak de groententaart in 30 minuten gaar. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap