Herfst quiche

Hoofdgerecht voor 4 personen, 60 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • Bosje bospeen
  • 1 prei

Zelf toevoegen
  • 3 eieren
  • 6 plakjes hartige taart mix
  • 300 gram hüttenkäse
  • Peper en zout


Herfst quiche van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bospeen in plakjes. Kook de stukjes bospeen 4 minuten in een pan met kokend water en laat ze vervolgens goed uitlekken. Snijd de prei in ringen. Vet een bakvorm in en verdeel de plakjes hartige taart mix over de bakvorm. Klop in een grote kom de eieren los, breng op smaak met peper en zout en roer de hüttenkäse, bospeen en prei erdoorheen. Giet het mengsel over de taartvorm en bak deze ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap