Herfstige pompoen pasta

Hoofdgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 300 gram pompoen
  • 150 gram fusili

Zelf toevoegen
  • 2 tenen knoflook
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 1 el oregano
  • 50 gram pecannoten
  • 50 gram geraspte oude kaas


Herfstige pompoen pasta van

Schil de pompoen, snijd het in stukken, en laat het zo'n 15 minuten koken met de tenen knoflook. Wanneer het gaar is, giet het dan af en pureer de helft van de pompoen met een staafmixer, Snijd de andere helft in vrij grove stukken. Kook vervolgens de fusili zoals aangegeven op de verpakking. Zet vervolgens een pan op het vuur, en voeg hier de ui in snippers aan toe, na 5 minuten ook de pompoenpurree en de oregano, en een paar eetlepels kookvocht. Giet de pasta af, en voeg het ook toe. Verdeel nu het geheel over de borden, en top af met wat kaas, de noten en eventueel wat rucola en zwarte peper.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap