Hollandse hap (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 45 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram bieten
  • 300 gram aardappelen
  • 2 uien
  • 240 gram (vega-)gehakt

Zelf toevoegen
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • gehaktkruiden


Hollandse hap (basis) van

Schil de bieten, snijd ze in repen en kook ze in ongeveer 30 minuten gaar. Schil en was de aardappelen, kook deze in ongeveer 20 minuten gaar. Schil de uien. Snijd 1 ui in ringen. Snipper de andere ui. Meng de gesnipperde ui met gehaktkruiden, 1 ei en wat paneermeel. Draai er mooie gehaktballen van. Braad de gehaktballen. Bak de uienringen met de gehaktballen mee. Serveer de gekookte aardappelen met de bietenreepjes met de verse gehaktballen met jus en gebakken uienringen. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2018 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Privacy statement · Sitemap