In bouillon gekookte sperziebonen met coeur de boeuff (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 coeur de boeuff
  • 200 gram tartaar

Zelf toevoegen
  • 0,75 liter (runder)bouillon
  • 200 gram ongekookte rijst


In bouillon gekookte sperziebonen met coeur de boeuff (basis) van

Dop en halveer de sperziebonen. Snijd de coeur de boeuff in parten. Kook de rijst gedurende 8 minuten (snelkook rijst) gaar en laat deze apart staan. Kook de sperziebonen in de (runder)bouillon gedurende 10 minuten gaar. Voeg na 7 minuten de coeur de boeuff toe en laat deze de laatste 3 minuten meegaren. Bak de tartaar of Goodbite gehaktbal. Serveer de rijst met de groenten en de tartaar in een mooie schaal. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap