In bouillon gekookte sperziebonen met biefstukpuntjes

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 400 gram sperziebonen
  • 4 trostomaten
  • 250 gram biefstukpuntjes
  • 1 ui
  • 4 aardappelen

Zelf toevoegen
  • 0,5 liter runderbouillon


In bouillon gekookte sperziebonen met biefstukpuntjes van

Dop en halveer de sperziebonen. Snijd de trostomaten in parten. Pel en snipper de ui. Kook de rijst gedurende 8 minuten (snelkook rijst) gaar en laat deze apart staan. Kook de sperziebonen met de ui in de runderbouillon gedurende 10 minuten gaar. Voeg na 7 minuten de tomaat toe en laat deze de laatste 3 minuten meegaren. Schil en was de aardappelen en snijd ze in parten. Kook ze in water met wat zout gaar. Bak de biefstukpuntjes met wat zout en peper tot de rosé zijn. Verdeel de aardappelen over de borden, schep de groenten met wat bouillon over de aardappelen en verdeel als laatste de biefstukpuntjes over de borden. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap