In kokosmelk gestoofde gehaktballetjes met paksoi

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 struik paksoi

Zelf toevoegen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 gram rundergehakt
  • 2 theelepels sambal
  • ┬Ż eetlepel palmsuiker siroop
  • 1 stengel citroengras
  • 4 kemirinoten
  • 200 ml kokosmelk


In kokosmelk gestoofde gehaktballetjes met paksoi van

Snijd de paksoi in brede repen. Hak de kemirinoten fijn, verwijder de harde buitenkant van het citroengras en hak de rest van de stengel zo fijn mogelijk. Meng het gehakt met de sambal, de palmsuiker, de kemirinoten en het citroengras. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak hierin de gehaktballetjes. Voeg de paksoi toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg de kokosmelk toe en stoof het gerecht zonder deksel 5 minuten. Serveer het gerecht met rijst. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap