In witte wijn gestoofde bleekselderij

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 bossen bleekselderij (waarvan 1 uit de Streekmolenkrat)

Zelf toevoegen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper
  • 125 ml droge witte wijn
  • 50 ml kippenbouillon
  • Paprikapoeder


In witte wijn gestoofde bleekselderij van

Snijd de harten van de bleekselderij in de lengte doormidden. Was de bleekselderij en laat het uitlekken. Verhit in een koekenpan wat olijfolie en laat de bleekselderij om en om bruinen. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Voeg vervolgens de witte wijn en de kippenbouillon toe. Laat het gerecht gaar sudderen tot de bleekselderij zacht is. Verdeel de bleekselderij over de borden en maak het gerecht af door er wat paprikapoeder over te strooien. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap