Indiase Samosa’s

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 grote aardappels
  • Halve bloemkool

Zelf toevoegen
  • 2 el milde curry pasta
  • Pak hartige taart deeg uit de vriezer
  • Chilisaus


Indiase Samosa’s van

Breng een pan met water aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappel en de bloemkool en snijd ze in kleinere stukjes. Wanneer het water kookt voeg dan de bloemkool en aardappel in de pan. Wanneer het gaar is giet je het af, en voeg dan 1 a 2 theelepels milde curry pasta toe, pureer het geheel dan tot een purree. Pak een plakje hartigetaartdeeg en voeg wat van het mengsel toe. Vouw het dan dubbel zodat het een driehoek wordt. Druk met de achterkant van de vork het deeg goed dicht. Doe de samosa's nu in de oven en bak ze totdat ze goudbruin zijn. Als dip is chilisaus erg geschikt.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap