Italiaanse aardappelschotel (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 4 Agria aardappelen
  • ½ coeur de boeuf

Zelf toevoegen
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • Zout en peper
  • 250 gram mozzarella
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 4 eetlepels olijfolie


Italiaanse aardappelschotel (basis) van

Verwarm de oven voor op 200°C Boen de aardappelen schoon, kook ze in de schil gedurende 15 minuten en snijd ze na het koken in dikke plakken. Verdeel de plakken over de bodem van een ingevette ovenschaal. Strooi wat zout en peper over de aardappelplakken. Schil en snipper de ui en meng dit met een geperst teentje knoflook. Verdeel de ui en knoflook over de aardappelplakken en leg hier overheen de in plakken gesneden mozzarella. Snijd de coeur de boeuf in halve ringen en meng het met de Italiaanse kruiden. Verdeel dit mengsel over de ovenschaal en sprenkel de olijfolie erover. Zet de schaal in de oven en bak de Italiaanse aardappelschotel af in 20 minuten. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap