Italiaanse boontjes

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 400 gram sperziebonen

Zelf toevoegen
  • 2 theelepels citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Grof zeezout


Italiaanse boontjes van

Breng een grote pan water aan de kook. Dop de sperziebonen en breek ze doormidden. Doe de sperziebonen met ene mespunt grof zeezout in het kokende water en kook de boontjes tot ze beetgaar zijn. Giet de boontjes of en spoel ze met koud water af. Laat ze daarna goed uitlekken, dep ze eventueel met keukenpapier droog. Doe de sperziebonen in een kom, besprenkel ze met het citroensap en de olijfolie en schep alles goed om. Serveer de Italiaanse sperzieboontjes gekoeld of op kamertemperatuur. Smakelijk eten!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap