Japanse ramen met gebraden haan

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Haan
  • 6 Champignons
  • 1/2 Rode paprika

Zelf toevoegen
  • 2 Lente ui
  • Klein bakje Tauge
  • 90 gram Ramen
  • 500 ml kippenbouillon
  • 1 knoflookteen
  • 1 cm gember
  • 2 el sojasaus


Japanse ramen met gebraden haan van

Doe de bouillon in een pan. Snijd de gember en knoflook in grove stukken en voeg toe aan de bouillon. Voeg ook de sojasaus toe en laat de pan op laag vuur staan voor 20 minuten. Kook intussen de noedels zoals staat beschreven op de verpakking en zet even apart. Snijd de lente ui, champignons en rode paprika in kleine plakjes/reepjes. Snijd een stuk van de gebraden haan (zie ander recept deze week) in stukjes. Verdeel de noedels en toppings over 2 kommen. Haal de grove stukken gember en knoflook uit de bouilon en giet het in kommen. Garneer de soep eventueel met rode peper.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap