Kaasfondue met groenten

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 knoflookteen
  • bloemkool
  • bleekselderij
  • winterpeen
  • brood

Zelf toevoegen
  • 200 gram extra belegen kaas
  • 150 ml droge witte wijn
  • 1 el maizena


Kaasfondue met groenten van

Rasp de kaas. Snijd de bloemkool in roosjes, de bleekselderij en winterpeen in stukjes en het brood in plakken. Snijd de knoflookteen door de helft en wrijf hiermee de bodem van een steelpan met dikke bodem in. Verhit vervolgens de wijn in de pan. Voeg de kaas toe en laat smelten. Meng de maizena met een eetlepel water en voeg ook toe aan de pan. Blijf het geheel goed doorroeren en voeg wat peper toe. Serveer de kaasfondue met de voorgesneden groenten en brood. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap