Maaltijdsalade met cherrytomaatjes met lollo bionda en mozzarella

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 1 krop lollo bionda

Zelf toevoegen
  • 1 bol mozzarella
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram gekookte pasta


Maaltijdsalade met cherrytomaatjes met lollo bionda en mozzarella van

Kook de pasta in 10-12 minuten beetgaar, spoel de pasta af, laat het uitlekken en zet het in de koelkast om af te koelen (van te voren maken en laten afkoelen kan natuurlijk ook). Halveer de cherrytomaatjes, snijd de lollo bionda sla los van de krop, was de bladeren en snijd (of scheur) de bladeren in kleinere stukken. Snijd de bol mozzarella in plakken en vervolgens in kleine stukjes. Meng de balsamicoazijn met de olijfolie door elkaar tot een dressing. Meng alle ingrediƫnten met de pasta door elkaar en geniet van een zomerse maaltijdsalade. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap