Kip met paprika – zoet en pittig

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 kipfilets
  • 1 rode paprika

Zelf toevoegen
  • ½ ui
  • ½ rode peper
  • ½ komkommer
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 3 eetlepels chilisaus
  • Snufje peper


Kip met paprika – zoet en pittig van

Halveer de paprika en de rode peper en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de komkommer in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de kipfilet in reepjes. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin wat olijfolie. Bak de kipfilet met het paprikapoeder en wat peper gaar. Voeg de reepjes paprika, de ui en de rode peper toe. Laat het geheel ongeveer 3 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens e chilisaus en een scheutje water toe. Laat de saus een beetje indikken. Voeg als laatste de komkommer toe. Verdeel de kip met paprika over de borden en serveer het gerecht bijvoorbeeld met rijst. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap