Knolselderij remoulade

Bijgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 kleine knolselderij

Zelf toevoegen
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels dijonmosterd
  • 2 eetlepels peterselie
  • Zout en peper


Knolselderij remoulade van

Neem een grote kom en meng hierin het sap van de citroen, de mayonaise, crème fraîche, mosterd, zout en peper. Hak de peterselie fijn en meng ook dit met het romige geheel. Schil de knolselderij en snijd er lange stukken van en snijd deze met een spiraalsnijder slierten van. Meng de knolselderijslierten door het romige geheel en laat het een halfuurtje marineren voordat je het serveert. Dit gerecht kun je goed combineren met de kabeljauw en de krieltjes uit de Streekmolenkrat van deze week. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap