Knolselderijsoep met Mosterd

Lunch/voorgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1/2 knolselderij
  • 1 paprika
  • geitenfeta naar smaak
  • (evenuteel 1 aardappel)

Zelf toevoegen
  • Bieslook en of peterselie
  • 1.5 et mosterd
  • 1 boullionblokje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui


Knolselderijsoep met Mosterd van

Snijdt de knolserderij in kleinere stukjes, en snijdt de knofloof en ui fijn. Zet een pan op het vuur met wat olie, en voeg de knoflook en ui toe. Snijd nu ook de gele paprika in kleinere stukjes. Voeg nu ook de paprika en de knolselderij toe. Voeg een halve liter kokend water en een bouillonblokje toe. Laat alles lekker pruttelen zodat de groentes zacht worden. Voeg nu ook 1.5 el mosterd toe en purreer het geheel. Mocht een stevigere soep meer in de smaak vallen, voeg dan aan het begin ook een aardappel in stukjes toe. Garneer met een vers kruid naar keuze, bieslook of peterselie zullen erg lekker zijn. Top eventueel af met wat geitenfeta.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap