Knolvenkel Courgette soep

Voorgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 Knolvenkel
  • 1 Courgette
  • Paar krielaardappeltjes
  • Geraspte graskaas
  • Zeekraal

Zelf toevoegen
  • Olie
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook


Knolvenkel Courgette soep van

Zet een soeppan op het vuur met wat olie, snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan. Snijd nu ook de knolvenkel, courgette en de aardappels (gewassen) in kleine stukjes en doe dit vervolgens ook in de pan. Voeg ongeveer een halve liter tot 1 liter kokend water toe aan de pan, met een bouillonblokje. Als alle groentes wat zachter zijn, blend dan het geheel. Voeg als topping wat geraspte kaas en zeekraal toe en genieten maar!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap