Kruidig roerei met brood (basis)

Lunchgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 1 brood uit de Streekkrat

Zelf toevoegen
  • 150 ml kookroom
  • 1 klontje boter
  • ½ theelepel komijn
  • ½ - 1 theelepel harissa kruid
  • 1 theelepel koriander
  • 1 snufje saffraan
  • Zout en peper


Kruidig roerei met brood (basis) van

Verwarm de oven voor op 170°C en bak hierin het brood uit de Streekkrat af gedurende 7 minuten. In de tussentijd kan het kruidige roerei gemaakt worden. Klop hiervoor de eieren los in een kom en voeg hier de kookroom, saffraan en wat zout en peper aan toe. Smelt de boter in een koekenpan en voeg hieraan de komijn, harissa en koriander aan toe en laat dit gedurende 1 minuut bakken. Schenk het eimengsel hieraan toe en schep het eimengsel een aantal keer om totdat het gaat stollen. Schep het eimengsel op het versgebakken brood. Serveer het direct als lunchgerecht. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap