Kruidige kip met aardappel en bloemkool

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 grote aardappels
  • Halve bloemkool
  • 2 kippenvleugels

Zelf toevoegen
  • 1 tl dijon mosterd
  • Mosterdzaad
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Roosmarijn


Kruidige kip met aardappel en bloemkool van

Verwarm de oven voor op 220 graden. Pak een bak, voeg hier 1 tl dijon mosterd aan toe, wat olie en mosterdzaad en meng alles door elkaar. Voeg nu ook de kip toe zodat ze smaak wat intrekt. Snijd de bloemkool in kleinere stukjes evenals de aardappels. Pak een bakplaat, leg hier de kip aardappel en de bloemkool op. Besmeer de aardappelen en de bloemkool met wat zout peper olie en roosmarijn. Bak alles zo'n 25 minuten totdat alles gaar is en krokant! Eetsmakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap