Kruidige spitskool

Bijgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 spitskool

Zelf toevoegen
  • 25 gram rozijnen
  • 25 gram roomboter
  • ┬Ż theelepel gemalen komijn
  • 2 eetlepels gehakte walnoten
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 snufje gemalen kaneel


Kruidige spitskool van

Laat de rozijnen wellen in warmwater. Halveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de kool in dunne repen. Smelt in een grote koekenpan of hapjes pan de boter en bak hierin de kool in 5 minuten, blijf tijdens het bakken de groente omscheppen om aanbranden te voorkomen. Voeg het komijnpoeder, chilipoeder en kaneel toe en schep alles goed door elkaar. Breng het eventueel verder op smaak met zout en peper. Laat de rozijnen goed uitlekken en meng ook deze door de kool. Schep de kool in een schaal en garneer het gerecht met de gehakte walnoten. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap