Lauwwarme peentjes met koriander

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 bos gekleurde bospeentjes
  • ½ groene peper

Zelf toevoegen
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ bosje koriander
  • 2 eetlepel olijfolie
  • Zout


Lauwwarme peentjes met koriander van

Schrap de bospeentjes onder stromend water schoon, snijd ze in stukjes en kook ze in een pan met water en wat zout beetgaar. Pel de teentjes knoflook en snijd de teentjes in dunne plakjes. Was de koriander, dep het droog en hak het fijn. Verwijder van de groene peper de zaadjes en snijd de peper in dunne ringetjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de plakjes knoflook, de ringetjes groene peper en fijngehakte koriander. Voeg eventueel wat zout toe. Giet de bospeentjes af en meng het met de knoflook en groene peper. Serveer het gerecht lauwwarm. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap