Lavash broden met courgette en feta

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 courgette
  • Feta

Zelf toevoegen
  • 1 lavash brood (of gewoon Turks brood)
  • 125 gram crème fraiche
  • 1 pot zongedroogde tomaatjes
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • 100 gram rucola


Lavash broden met courgette en feta van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Als je een Turks brood hebt, snijd deze dan over de lengte doormidden. Besmeer het brood royaal met crème fraiche, schaaf de courgette in de lengte met een kaasschaaf in plakjes en verdeel deze bovenop de crème fraiche. Bekruimel de feta over de broden en verdeel de zongedroogde tomaatjes, bij grote zongedroogde tomaatjes even in stukjes snijden. Besprenkel de broden met een klein beetje olijfolie (vooral op de randjes, zodat deze lekker knapperig worden) en met peper en zout naar smaak. Bak de broden ongeveer 15 minuutjes in de oven en serveer met een handje rucola als topping. Ook lekker om te serveren met een kopje soep tijdens de maaltijd.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap