Luxe andijviestamppot

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 zoete aardappelen
  • 50 gram kaas
  • 300 gram andijvie

Zelf toevoegen
  • 1 rode ui
  • 125 gram cherry tomaatjes
  • 1 el roomboter
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 el mosterd
  • Peper en zout


Luxe andijviestamppot van

Zet een pan met water op het vuur. Was en schil de zoete aardappelen en snijd in grove stukken. Kook de zoete aardappelen ongeveer 15 minuten en giet ze vervolgens af. Snijd ondertussen de rode ui in ringen en halveer de cherry tomaatjes. Zet een koekenpan op het vuur met een eetlepel roomboter. Bak hierin de uienringen en voeg ook 1 el balsamicoazijn toe. Laat dit even door sudderen op het vuur. Snijd ondertussen de kaas in kleine blokjes. Stamp de aardappelen met de stamper en meng dit met de andijvie. Breng de stampot op smaak met mosterd zout en peper. Verdeel de stamppot over de borden en top af met de gebakken uitjes en de kaasblokjes.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap