Maïskolf met kruidenboter

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2 maïskolven

Zelf toevoegen
  • 50 gr boter
  • 1 teentje knoflook
  • paar eetlepels verse kruiden
  • zout


Maïskolf met kruidenboter van

Ontdoe de maïskolven van de buitenste bladeren en draden. Halveer de maiskolven zodat ze beter in de pan passen. Kook ze zo´n 15 – 20 minuten in ruim kokend water met wat zout. Giet de maïskolven af. Meng de zachte boter met een geperst teentje knoflook, wat zout en verse fijngehakte kruiden. De maïskolven zijn al heerlijk met wat boter en zout. Serveer de mais met de gerookte ganzenfilet. Smakelijk eten!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap