Ovenschotel met geitenkaas en koolrabi

Hoofdgerecht voor 4 personen, 60 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Koolrabi
  • 2 bospenen
  • 2 tomaten
  • 2 zoete aardappels

Zelf toevoegen
  • Geitenkaas
  • Ricotta
  • Passata
  • Peper en zout
  • Roosmarijn


Ovenschotel met geitenkaas en koolrabi van

Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de koolrabi en bospenen en snijd in dunne plakken. Schil de zoete aardappel en snijd ook in dunne plakken. Snijd de tomaten in plakjes. Pak een ovenschaal en vet deze in. Begin met een laagje koolrabi en zoete aardappel, vervolgens een laagje passata en bospenen en doe daar bovenop de helft van de geitenkaas. Herhaal de laagjes totdat alles op is. Eindig met een laagje ricotta en tomaat. Strooi als laatste wat peper, zout en roosmarijn over de ovenschotel. Bak de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap