Paksoi met coeur de boeuf (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Paksoi
  • Coeur de boeuf

Zelf toevoegen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie


Paksoi met coeur de boeuf (basis) van

Snijd en was de paksoi en laat het uitlekken. Schil de ui en snijd het fijn, pers het teentje knoflook en fruit het samen in de olijfolie. Zet het vuur iets hoger en voeg de paksoi hier aan toe. Laat het 2 minuten bakken. Zet dan het vuur laag en plaats het deksel op de pan, laat de paksoi gaar stomen. Snijd de coeur de boeuf in stukjes en voeg dit toe bij de paksoi. Laat het geheel 2 minuten warm worden. Serveer de paksoi met coeur de boeuf met een in de schil gekookte aardappel.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap