Paksoi met tomaat

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 paksoi
  • 4 tomaten

Zelf toevoegen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie


Paksoi met tomaat van

Snijd en was de paksoi en laat het uitlekken. Pel de ui en snijd het fijn, pers het teentje knoflook en fruit het samen in de olijfolie. Zet het vuur iets hoger en voeg de paksoi hier aan toe. Laat het 2 minuten bakken. Zet dan het vuur laag en plaats het deksel op de pan, laat de paksoi gaar stomen. Snijd de tomaten in stukjes en voeg dit toe bij de paksoi. Laat het geheel 2 minuten warm worden. Serveer de paksoi met tomaten met gekookte rijst. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap