Paksoi-noedels

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 paksoi

Zelf toevoegen
  • 2 lepels groene pesto
  • 150 ml kokosmelk
  • 200 gram Chinese kool
  • 25 ml soja saus
  • 150 gram noedels
  • Zonnebloemolie
  • Peper en zout


Paksoi-noedels van

Snijd het groene deel van de paksoi van de stronk af en leg het even apart. Snijd het witte deel los van de stronk. Gooi de stronk weg en snijd het witte deel van de paksoi in stukjes van een centimeter. Verhit in een wok de zonnebloemolie en wok hierin het witte deel van de paksoi. Voeg na 2 minuten de gesneden Chinese kool toe en wok het gezamenlijk 4 minuten. Voeg dan het fijngesneden groene blad van de paksoi toe en wok dit 1 minuut mee. Schep de pesto en de sojasaus door de groenten. Schenk de kokosmelk toe en laat het geheel 15 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Kook in de tussentijd de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en verdeel het over de (voorverwarmde) borden. Schep de paksoi met wat saus over de noedels en serveer het direct. Smakelijk eten. 


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap