Paneerkaas maaltijdsalade

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 200 gram paneerkaas
  • 1 lollo bionda-sla
  • 1 bosje radijs
  • ½ komkommer
  • 2 aardappels

Zelf toevoegen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ theelepel kurkuma
  • ½ theelepel cayennepeper
  • ½ theelepel zout


Paneerkaas maaltijdsalade van

Schil de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen in water met wat zout gaar in ongeveer 15 minuten. Snijd in de tussentijd de paneerkaas in blokjes. Meng de olijfolie met de kurkuma, cayennepeper en het zout. Leg hierin de blokjes paneerkaas en meng het goed door elkaar. Laat de kaas 15 minuten marineren. Was de sla, pluk het fijn en laat het goed uitlekken. Was de komkommer en snijd er blokjes van. Snijd het kontje en het kroontje van de radijs en snijd er dunne plakjes van. Zet een koekenpan op het vuur en bak hierin de blokjes paneerkaas in 5 minuten goudbruin. Meng de sla met de radijs, komkommer en de blokjes gekookte aardappel en de blokjes paneerkaas tot een kruidige maaltijdsalade.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap