Parelcouscous met raapstelen, courgette en asperges

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 1 courgette
  • 6 stuks asperges (groen of wit)

Zelf toevoegen
  • 150 gram parelcouscous
  • peper, zout
  • 50 gram geitenkaas
  • Olijfolie


Parelcouscous met raapstelen, courgette en asperges van

kook de parelcouscous zoals staat aangegeven op de verpakking. Verwarm een oven voor op 200 graden. Snijd de courgette en asperges in kleinere stukjes en doe deze vervolgens in de ovenschaal met wat peper zout en olie. Wanner de parelcouscous gaar is kan deze afgegoten worden, voeg gelijk de gegrilde groentes toe en de geitenkaas. Top af met eventueel wat extra peper, zout, en olie.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap