Parelcouscous met spitskool en tzatziki sausje

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • ┬Ż spitskool
  • Feta
  • 1 paprika

Zelf toevoegen
  • 1 komkommer
  • 170 gram Griekse yoghurt
  • Handje cherrytomaatjes
  • 1 knoflookteen
  • 150 gram parelcouscous
  • 1 groentebouillonblokje


Parelcouscous met spitskool en tzatziki sausje van

Snijd de spitskool doormidden en leg de helft apart. Verwijder de stronk en snijd de rest in dunne reepjes. Snijd ook de paprika, de helft van de komkommer en de knoflook in stukjes. Snijd de Cherrytomaatjes doormidden. Kook de parelcouscous volgens de verpakking in een pan met water en een bouillonblokje. Giet de parelcouscous af en doe in een grote kom. Maak ondertussen een sausje van de Griekse yoghurt en knoflook. Rasp de andere helft van de komkommer en voeg de geraspte komkommer toe aan het sausje. Voeg de paprika, komkommer, cherrytomaatjes en spitskool bij de parelcouscous en roer door. Verkruimel de feta over de couscous en roer eventueel een beetje van het tzatziki sausje erdoor. Deze kun je ook apart serveren. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap