Pasta met kabeljauw en Chinese kool (culinair)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 240 gram kabeljauw
  • 1 Chinese kool
  • Pappardelle pasta

Zelf toevoegen
  • 1 gele paprika
  • 1 potje zongedroogde tomaten
  • 1 biologische citroen
  • Een handje basilicum blaadjes
  • 3 eetlepels bloem
  • Zout en peper


Pasta met kabeljauw en Chinese kool (culinair) van

Kook de pasta in ongeveer 8 minuten beetgaar. Boen in de tussentijd de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Snijd de kabeljauw in ongeveer gelijke stukken. Wrijf de vis in met zout en peper en haal de vis door de bloem. Snijd de Chinese kool in repen, snijd de paprika door de helft, verwijder de zaadjes en snijd de paprika in repen. Snijd ook de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Roerbak de Chinese kool en de paprika. Voeg de zongedroogde tomaatjes en wat citroensap toe en verwarm deze een paar minuten mee. Verhit in een koekenpan wat olijfolie of boter en bak hierin de kabeljauw, 5-6 minuten, halverwege even keren. Giet de pasta af, meng er wat olijfolie doorheen. Voeg de citroenrasp en de groenten toe en meng alles door elkaar. Verdeel de pasta en groenten over de borden. Leg de gebakken stukken vis er op en maak het geheel af met fijngehakte basilicumblaadjes. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap