Pasta met pompoen en salie (culinair)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 40 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • Pasta pompoen salie (verse pasta)

Zelf toevoegen
  • 1 kleine flespompoen
  • 50 gram ricotta
  • Zout en versgemalen peper
  • 1 handje fijngehakte salieblaadjes


Pasta met pompoen en salie (culinair) van

Verwarm de oven voor op 190┬░C. Snijd de fles pompoen in grove stukken en verwijder de schil. Snijd de pompoen vervolgens in kleine stukjes. Meng de stukjes pompoen met olijfolie en gaar de pompoen in de oven gedurende 30 minuten. Kook de verse pasta in ruim water met wat zout gaar in ongeveer 7 minuten. Hak de salieblaadjes fijn en meng het met de ricotta en breng het op smaak met zout en versgemalen peper. Giet de pasta af als deze gaar is. Meng de pasta met de blokjes pompoen en de saus van ricotta met salie. Serveer de pasta met een groene salade en een glas witte wijn. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap