Pasta met schorseneren

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 400 gram schorseneren
  • 250 gram verse pasta

Zelf toevoegen
  • 1 dl citroensap
  • 125 gram crème fraîche
  • 125 ml volle melk
  • 3 eetlepels fijngehakte bladpeterselie
  • Zout en peper


Pasta met schorseneren van

Schenk koud water in een kom en doe daar het citroensap bij. Schil de schorseneren, snijd ze in schuine plakjes en leg ze in het citroenwater. Neem een kookpan en zet deze op het vuur. Schenk hierin de volle melk met de crème fraîche en meng dit goed door elkaar. Schep vervolgens de schorseneren er bij. Meng het goed door elkaar en laat het geheel zachtjes koken. Stoof de schorseneren met het deksel schuin op de pan gedurende 15 minuten. Schep de schorseneren op de borden, laat de saus en in de pan en laat de saus nog een paar minuten inkoken. Schep de fijngehakte bladpeterselie door de saus en breng het op smaak met zout en peper. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af als deze beetgaar is en verdeel het over de borden. Schep de schorseneren met room over de pasta en serveer het gerecht direct. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap