Pasta van lassagnebladen met groenten (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 240 gram (vega)gehakt
  • 1 pakje lasagnebladen
  • 1 doosje witte champignons
  • 1 witte ui
  • 1 winterpeen

Zelf toevoegen
  • 1 bouillonblokje
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl sambal
  • 1 pot pasta saus, naar keuze
  • 4 tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 1 eetlepel gedroogde oregano


Pasta van lassagnebladen met groenten (basis) van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Snijd de lasagnebladen in brede lange stroken en kook de repen beetgaar in water met een bouillonblokje. Schil de ui en snipper deze, pers de teentjes knoflook, schrap de winterpeen schoon en snijd deze in niet te dikke plakjes. Snijd ook de champignons in plakjes. Rul het (vega)gehakt in een wok met daarbij de geperste teentjes knoflook, de gesnipperde ui, de plakjes champignon en peen. Voeg een theelepel sambal toe en bak dit even mee. Voeg vervolgens de pastasaus toe en verwarm het geheel gedurende 2 minuten. Meng de pasta linten er doorheen. Schep het geheel in een ovenschaal, en leg er plakken tomaat en mozzarella op. Strooi als laatste de oregano er overheen en bak de schotel af in de oven totdat de mozzarella gesmolten is. Serveer de pasta met een frisse salade. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap