Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min
Zet een pan met water en wat zout op het vuur en kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in halve ringen. Snijd het blad van de palmkool in repen. Pel en snipper de ui. Snijd het vlees van de karbonades los van het bot en snijd het vlees in blokjes. Strooi wat zout en peper over het vlees. Zet een hapjes pan op het vuur en verhit hierin wat olie. Fruit de prei en de ui in de olie. Voeg als de ui glazig ziet het vlees toe. Als het vlees gaar is, voeg dan de palmkool toe. Als de palmkool geslonken is, schenk dan de pasta saus in de pan en verhit de saus op een laag vuur. Giet de pasta af als deze beetgaar is en laat het uitlekken. Schep de pasta door de groenten-saus. Verdeel de pasta met saus over de borden en maak het geheel af met wat Parmezaanse kaas. Smakelijk eten!
Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!
© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap