Peer met schimmelkaas en zuurkool (culinair)

Voorgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 Triomphe De Vienne peer

Zelf toevoegen
  • 100 gram rauwe zuurkool
  • Een handje walnoten
  • 100 gram roquefort of stilton schimmelkaas


Peer met schimmelkaas en zuurkool (culinair) van

Schil de Triomphe De Vienne peer en snijd deze in kleine stukjes. Hak ┬╝ deel van de walnoten en brokkel de schimmelkaas in stukjes. Gebruik een kookring voor een mooie opmaak van het gerecht. Leg in de kookring een laagje zuurkool, daarop een laagje peer, een laagje schimmelkaas en bovenop de hele walnoten Verwijder de kookring. Strooi de gehakte walnoot over het bord en serveer het gerecht koud. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap