Paste penne met wortel en gember (basis)

Hoofdgerecht voor 2 personen, 0 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • Pasta penne
  • 1bosje bospeentjes

Zelf toevoegen
  • 2,5 cm verse gember
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 25 gram boter
  • 25 gram pijnboompitten
  • Vers gemalen peper en eventueel zout


Paste penne met wortel en gember (basis) van

Kook de pasta penne in 4 minuten beetgaar. Schil de bospeentjes en de gember en rasp beide. Roerbak de gember en de peentjes in de boter gedurende 3 minuten. Laat de pasta uitlekken als deze beetgaar is en schep het in een grote kom. Meng de pasta penne met de olijfolie en versgemalen peper (eventueel zout). Meng vervolgens ook het rasp van de peentjes en gember er doorheen. Strooi als laatste de pijnboompitjes er over heen en serveer de pasta met bijvoorbeeld een rucola salade. Buon apetito.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap