Perenpizza

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 peren

Zelf toevoegen
  • 1 kant en klare pizzabodem (in het koelvak in de supermarkt) of bladendeeg
  • 6 eetlepels zwarte olijventapenade
  • Een handje groene olijven (zonder pit)


Perenpizza van

Verwarm de oven voor op 225┬░C. Bedenk de bakplaat met bakpapier en leg hierop de kant en klare pizzabodem. Verdeel de olijventapenade over de pizzabodem. Laat hierbij de randen vrij. Verwijder het steeltje van de peren, halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in smalle partjes. Verdeel de partjes peer en de olijven over de pizza. Brokkel de geitenkaas er over heen. Zet de pizza in de oven en bak het gaar in ongeveer 15 minuten. Verdeel voor het serveren de rucola sla over de pizza. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap