(pita)broodje met pikante tartaar en taugé (basis)

Warm Lunchgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 2x 100 gram tartaar
  • 125 gram taugé
  • Boerensla
  • Brood uit de Streekkrat

Zelf toevoegen
  • 1 theelepel sambal
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 2 eetlepels gebakken uitjes
  • Pindasaus, hoeveelheid naar smaak


(pita)broodje met pikante tartaar en taugé (basis) van

Was de taugé en laat het uitlekken, snijd de boerensla in dunne reepjes, was de boerensla en laat het uitlekken. Meng de sambal, ketjap, ketchup, paneermeel en de gebakken uitjes door het tartaar en draai hier niet al te grote balletjes van. Verhit in een koekenpan wat boter of olie en bak hierin de balletjes mooi bruin. Voeg de uitgelekte taugé toe en laat dit 2 minuten mee bakken. Zorg dat de taugé knapperig blijft. Bak in de oven het brood uit de Streekkrat af en leg hierop de boerensla, de tartaarballetjes met de taugé op. Maak het geheel af met warme pindasaus.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap