Pittige pappardelle met oesterzwam

Hoofdgerecht voor 2 personen, 25 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 hamburgers
  • 100 gram oesterzwammen

Zelf toevoegen
  • 1 rode peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gram pappardelle pasta
  • ┬Ż bakje platte peterselie
  • 40 gram Pecorino Romano kaas


Pittige pappardelle met oesterzwam van

Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Snijd de hamburgers in blokjes. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak hierin de hamburgerblokjes op een hoog vuur goudbruin. Schep het regelmatig om. Snijd in de tussentijd de oesterzwammen in dunne reepjes en pers de knoflook. Voeg de rode peper, de knoflook en de oesterzwammen toe aan de hamburgerblokjes. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie fijn. Giet de pasta af als deze beetgaar is. Meng het hamburgermengsel met de pasta en schep als laatste de peterselie en de geraspte Pecorino kaas door het gerecht. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap