Pittige tomaat scrambled eggs

Lunchgerecht voor 2 personen, 15 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 4 eieren
  • 150 gram cherry tomaten
  • 1 rode ui

Zelf toevoegen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • ┬Ż theelepel cayennepeper
  • olijfolie


Pittige tomaat scrambled eggs van

Zet een koekenpan op het vuur en verwarm hierin de olijfolie. Pel en snipper de ui en pers het teentje knoflook. Fruit de ui met de knoflook in de olijfolie. Voeg wat zout en de cayennepeper toe. Meng het goed door elkaar. Doe de cherry tomaten in een blender en maal het tot tomatenpulp. Voeg de pulp toe aan de ui en laat het geheel zachtjes pruttelen met het deksel op de pan. Haal de laatste 5 minuten het deksel van de pan en laat het overgebleven vocht verdampen. Klop in een schaal de eieren los en voeg de eieren toe aan de koekenpan. Roer de eieren tijdens het bakken zodat het een roerei wordt. Garneer het geheel met wat gedroogde basilicum. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap