Pizza op een groentenbodem

Hoofdgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 2 groentenpizzabodems
  • 1 peer
  • 100 gram jonge boerenkaas

Zelf toevoegen
  • 125 gram taleggiokaas
  • 50 gram pecorinokaas
  • 1 eetlepel honing
  • Wat salieblaadjes


Pizza op een groentenbodem van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Leg een pizzabodem op een bakplaat. Bestrijk de bodem met wat olijfolie. Schil de peer, snijd de vrucht in parten en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in dunne plakken. Snijd de taleggio in stukjes en rasp de jonge kaas en de pecorino. Verdeel een deel van de kaas over de pizzabodem, leg daarop de peer en sprenkel de honing er over. Verdeel daarna de rest van de kaas over de pizza en garneer het geheel met de (gehakte) blaadjes salie. Je kunt er eventueel wat verse peper over heen malen. Zet de pizza in de oven en bak deze in 15 minuten gaar. Smakelijk eten!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap