Pompoenbodempizza

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • 1 pizzabodem pompoen
  • 100 gram shiitake
  • 100 gram verse geitenkaas
  • ¼ spaghettipompoen

Zelf toevoegen
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • ½ bosje verse Italiaanse kruiden


Pompoenbodempizza van

Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de spaghettipompoen, verwijder de draden en de pitten en snijd het vruchtvlees in schijfjes. Pel de ui en snijd er halve ringen van. Hak de Italiaanse kruiden fijn. Snijd de shii-take in stukjes. Pers het teentje knoflook en meng het met de pompoen, de shii-take, de ui en kruiden en met wat olijfolie door elkaar en zet het in een ovenschaal in de voorverwarmde oven. Gaar de groenten totdat de pompoen zacht is. Leg de pompoenpizzabodem op een bakplaat. Haal de groenten uit de oven en verdeel de groenten over de pizzabodem. Brokkel de geitenkaas erover en zet de bakplaat in de oven. Bak de pizza gaar in ongeveer 11 minuten. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap