Puree van knolselderij met blauwe kaas

Hoofdgerecht voor 2 personen, 35 min

Wat heb je nodig?


Ingrediënten
  • ½ knolselderij
  • ½ kilo aardappelen

Zelf toevoegen
  • 50 gram blauwe kaas
  • ½ handje pecan noten
  • Klontje roomboter
  • Zout en versgemalen peper


Puree van knolselderij met blauwe kaas van

Schil de knolselderij en de aardappelen, snijd ze in stukken en was het grondig. Zet een pan met water en wat zout op het vuur en kook hierin de aardappelen en knolselderij in 20 minuten gaar. Giet het water af en laat de aardappelen en groenten uitdampen in de pan. Stamp het geheel met een pureestamper en meng er een klontje boter doorheen. Snijd de blauwe kaas in stukjes en hak de noten. Roer de helft van de pecan noten en de helft van de kaas door de puree. Schep de puree over in een serveerschaal en verdeel de rest van de blauwe kaas en pecan noten over het gerecht. Serveer de puree met het stoofvlees uit de Streekmolenkrat van deze week. Smakelijk eten.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap