Radijs-chips (culinair)

Bijgerecht voor 2 personen, 20 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 1 bosjes radijsjes

Zelf toevoegen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Grof zeezout


Radijs-chips (culinair) van

Verwarm de oven voor op 100┬░C. Verwijder het loof van de radijsjes en was ze goed. Zet een pan met water en wat zout op de het vuur en kook hierin de radijsjes tot deze beetgaar zijn. Dit heeft niet zo heel lang nodig. Haal de radijsjes uit de pan en dep ze droog met keukenpapier. Als ze afgekoeld zijn, snijd ze dan in dunnen plakjes. Besprenkel de radijsplakjes met wat olijfolie en strooi er wat grof zeezout op. Bak de radijsplakjes in de oven gedurende een aantal minuten. Hou het goed in de gaten dat ze niet te hard gaan, ze verbranden snel. De radijs-chips is klaar als de plakjes wat gaan schrompelen. Laat de radijs-chips afkoelen voordat ze gegeten worden. Lekker als gezonde snack bij de borrel.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap