Regenboogsnijbiet in de stoof

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingredi├źnten
  • 200 gram regenboogsnijbiet

Zelf toevoegen
  • 2 lasagnebladen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 4 eieren
  • 100 gram geraspte emmentaler kaas
  • 2 eetlepels paneermeel


Regenboogsnijbiet in de stoof van

Verwarm de oven voor op 200┬░C. Snijd de regenboogsnijbiet, stengel en blad, in stukjes van ongeveer 3 centimeter. Pers twee teentjes knoflook uit, meng dit met een mespunt paprikapoeder, een mespunt nootmuskaat, een theelepel kaneel en een snufje zout. Doe de groenten met de specerijen en een scheutje water in een hapjespan (met deksel) en stoof de groenten in 5 minuten gaar. Klop in de tussentijd de eieren los. Vet de ovenschaal in en strooi het paneermeel over de bodem. Leg daarop de lasagnebladen. Schenk de losgeklopte eieren op de lasagnebladen en leg daarop de gestoomde regenboogsnijbiet. Dek het geheel af met de geraspte emmentaler kaas. Bak de schotel af in de oven gedurende 30 minuten. Eet smakelijk.


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap