Rijstschotel met kippenvleugels

Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min

Wat heb je nodig?


Ingrediƫnten
  • 2 kippenvleugels
  • 1 perzik
  • 3 stronken paksoi
  • 1/2 courgette

Zelf toevoegen
  • 1 rode paprika
  • 200 gram rijst
  • 3 el sojasaus
  • 1/3 rode peper
  • Olijfolie
  • 1 knoflookteen


Rijstschotel met kippenvleugels van

Was en snijd de paksoi in reepjes. Snijd de courgette, paprika en perzik in stukjes. Snijd vervolgens 1/3 van de rode peper en de knoflookteen in hele kleine stukjes. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Zet een koekenpan op het vuur met olijfolie en bak hierin de knoflook en rode peper. Voeg 1 minuut later de kippenvleugels toe, samen met 1 el sojasaus. Bak dit ongeveer 15 minuten en keer af en toe de kippenvleugels om. Voeg vervolgens de courgette en paprika toe en roerbak het geheel ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg nog 2 el soja saus toe en roerbak als laatste de paksoi en perzik even mee. Giet de gekookte rijst af en roer door de groenten en kip. Eet smakelijk!


 

Genieten van eigen bodem

Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!


Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

Bestel de Proefkrat Bestel de Streekkrat

De beste Hollandse streekproducten van het seizoen bij jou thuisbezorgd!

© Streekmolen BV 2019 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap