Hoofdgerecht voor 2 personen, 30 min
Bereid de rode kool zoals staat beschreven in het recept Oma’s rode kool. Verwarm de oven voor op 190°C. Bekleed een springvorm met het bladerdeeg, prik gaatjes in de bodem en bak het bladerdeeg 15 minuten in de voorverwarmde oven. Schil de appel en snijd het in plakjes. Voeg de appel en de rozijnen toe aan de rode kool en laat het 5 minuten meekoken. Klop de eieren los in een kom en roer de crème fraîche erdoor, Voeg peper en eventueel zout toe. Verdeel de kool met de kaas en de noten en het eimengsel in die volgorde over de bladerdeegbodem. Bak het geheel in 20 minuten gaar. Smakelijk eten.
Ontvang je nog geen Streekkrat, ben je nog geen lid of wil je de Proefkrat een keer proberen? Maak dan hieronder jouw keuze!
© Streekmolen BV 2017 · Thuisbezorgd en veilig betalen met iDeal · Algemene voorwaarden · Sitemap